1,2,3 צ'ירז!

דצמבר 24, 2017
0 Comments

1,2,3 צ'ירז!

הכירו את קולקציית הקוקטיילים שלנו לערב האחרון של השנה !

קריסטל, זכוכית, גבוהה או נמוכה, הפגשנו את הכוסות המדהימות שלנו עם השיק של בר ה- ROOM SERVICE התל אביבי ויצרנו עבורכם תפריט של קוקטיילים מהפנטים, טעימים וידידותיים להכנה. המחמאות עלינו... לחיים !

"Lady gaga"

חומרים לקוקטייל:
45מ״ל טקילה
25מ״ל לימון סחוט
25מ״ל מיץ חמוציות
25מ״ל 'מונין' פסיפלורה (סירופ פסיפלורה)
15מ״ל טריפל סאק (ליקר)
4 טיפות טבסקו אדום
רבע כוס קרח גרוס

אופן הכנה:
כוס ויסקי
מוזגים לתוך שייקר
45מ״ל טקילה
25מ״ל לימון סחוט
25מ״ל מיץ חמוציות
25מ״ל 'מונין' פסיפלורה (סירופ פסיפלורה)
15מ״ל טריפל סאק (ליקר)
4 טיפות טבסקו אדום
רבע כוס קרח גרוס
משקשקים קלות ומוזגים
לקישוט
מניחים שתי כפיות בצורת X  על הכוס
בכל כפית מניחים סלט פירות זעיר של תפוח ותות

"Please do not disturb"

חומרים לקוקטייל:
20מ״ל חלבון (אפשר בלי)
20מ״ל מיץ לימון
15מ״ל סירופ ענבים
30מ״ל וודקה
15מ״ל 'ואן גוך אסאי' (וודקה)
15מ״ל טריפל סאק (ליקר)

אופן הכנה:
כוס מרטיני
מתחילים בקישוט הכוס
צלוחית קטנה עם תרכיז ממותק כלשהו
צלוחית קטנה עם סוכריות צבעוניות
טובלים בעדינות את שפת הכוס בצלוחית התרכיז לקבלת שכבה דקה ואחידה
ולאחר מכן טובלים את שפת הכוס בצלוחית הסוכיות
ניתן להוסיף קליפת תפוז לקישוט שפת הכוס
מוזגים לתוך שייקר
20מ״ל חלבון (אפשר בלי)
20מ״ל מיץ לימון
15מ״ל סירופ ענבים
30מ״ל וודקה
15מ״ל 'ואן גוך אסאי' (וודקה)
15מ״ל טריפל סאק (ליקר)
שקשוק חרישי
מוסיפים מעט קרח גרוס
שקשוק קל ומזיגה מהירה למרכז הכוס המקושטת

"911"

חומרים לקוקטייל:
45מ״ל 'ווילד טארקי' (וויסקי)
15מ״ל קסיס
30מ״ל סירופ אפרסק
20מ״ל לימון סחוט

אופן ההכנה:
כוס יין
מוזגים לתוך שייקר
45מ״ל 'ווילד טארקי' (וויסקי)
15מ״ל קסיס
30מ״ל סירופ אפרסק
20מ״ל לימון סחוט
מעט קרח גרוס
שקשוק
מזיגה לכוס
סגירה עם ג׳ינג׳ר אייל
לקישוט
מזלפים קצפת יציבה
מפדרים בקינמון
מקל קינמון (ניתן להדליק את הקצה ליצירת אפקט "מעשן" )

צילום: אלון מסיקה
מתכונים: ROOM SERVICE, דיזינגוף 245